SALA DE CONFERINTA

Centrul de conferinte Hanul cu tei

Bine ați venit la Centrul de conferințe Hanul cu Tei, o locație de top pentru evenimente corporate și private în București. Vă punem la dispoziție o sală modernă și spațioasă, perfectă pentru organizarea de conferințe, cursuri de formare, seminarii și multe altele. Situată în centrul orașului, locația noastră este ușor accesibilă și se află în apropierea principalelor atracții turistice și de interes ale Capitalei.

Indiferent de tipul evenimentului pe care îl organizați, echipa noastră va fi alături de dumneavoastră în fiecare etapă a procesului de organizare. Avem o experiență vastă în organizarea de evenimente de business și suntem dedicați să oferim un suport logistic de înaltă calitate pentru fiecare eveniment.

Sala noastră de conferințe are o capacitate de 50-300+ de persoane și este dotată cu cele mai noi facilități tehnologice, precum internet wi-fi de mare viteză, Video Wall Display, flip chart-uri, sisteme de sonorizare profesionale și multe altele. Asistentul nostru audio video vă va ajuta să vă asigurați că totul funcționează perfect pe parcursul evenimentului.

În plus, locația noastră dispune de o bucătărie proprie utilată cu cele mai moderne echipamente și ingrediente proaspete și de calitate. Aceasta ne permite să oferim servicii de catering pentru evenimentele noastre corporate și private. De la cocktail-uri și bufete, la cine elegante și wine pairing, suntem pregătiți să vă satisfacem cele mai exigente gusturi.

Vă invităm să ne contactați astăzi pentru a afla mai multe despre facilitățile noastre de conferințe și pachetele de servicii de catering. Suntem încântați să colaborăm cu dumneavoastră pentru a vă oferi cea mai bună experiență de eveniment posibilă.

SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA