LONDON HOUSE

Receptie

Dacă sunteți în căutarea unei locații ideale pentru organizarea unui coffee break sau business lunch, nu trebuie să căutați mai departe de Recepția London House. Această locație este perfectă pentru momentele de relaxare sau socializare din pauzele evenimentului. Amenajarea în stil englezesc și eleganța spațiului vor fi cu siguranță pe placul oaspeților dumneavoastră.

La Recepția London House, veți beneficia de o gamă variată de gustări delicioase și cafea aromată, ceaiuri fine și băuturi răcoritoare, care pot satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Atmosfera cozy și intimă, împreună cu serviciile impecabile oferite de echipa noastră, vor face din momentele de pauză un adevărat moment de relaxare și energizare pentru toți participanții.

Zona special amenajată pentru pauza de cafea și zona de socializare de la Recepția London House sunt concepute pentru a oferi o experiență plăcută și relaxantă tuturor oaspeților noștri. Personalul nostru profesionist va fi mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asigura că aveți parte de o organizare impecabilă și de un eveniment de succes.